Over mij

Mijn naam is German Babaew en mijn passie voor het sporten begon op jonge leeftijd. Sinds mijn eerste karate les op 10-jarige leeftijd, ben ik gefascineerd door sporten, en in het bijzonder vechtsporten. Zo heb ik jarenlang aan verschillende vechtsporten gedaan, zoals karate, taekwondo, boksen en kickboksen.

Ik ben in het bezit van de zwarte band karate en 3e Dan taekwondo. Daarnaast heb ik regelmatig aan wedstrijden van karate, taekwondo en kickboksen gedaan. Ik zat jarenlang in het Nederlandse selectie team karate en ben meer malen Nederlands, Europees en Wereld kampioen geworden. Mijn leven stond altijd in het teken van sporten en wedstrijdtrainingen.

Na de beëindiging van mijn wedstrijd carrière, had ik een nieuwe uitdaging nodig. Deze heb ik gevonden in het lesgeven en coachen. Door mijn jarenlange ervaring en de nodige opleidingen, kan ik iedereen op hun eigen niveau en intensiteit begeleiden en coachen. Ik weet als geen ander wat het is om keihard te trainen, doorzettingsvermogen te tonen en met discipline doelen te bereiken. Daarnaast houd ik ervan om met mensen te werken. Met deze combinatie kan ik mensen perfect helpen hun doelen te bereiken.

Groepslessen

Doe mee met de groepsles boksen. Train voor een goede conditie en verbeter je techniek. Iedereen is welkom in de les en traint op zijn/ haar eigen niveau.

Personal training

Laat mij je helpen om jouw doel te bereiken. Aan de hand van jouw wensen en mijn personal trainingservaring stellen we een realistisch plan op.

Duo training

Ga samen met je partner of een vriend / vriendin aan de slag. In deze training worden jullie samen getraind en kan je alsnog op je eigen niveau de oefeningen uitvoeren.